interieurwerkenlimburg

Slogan van je site

Interieurwerken Cox

Uw maatkasten bouwer in Leopoldsburg voor al uw maatkasten, slaapkamers of ontwerpen regio Mol en omstreken. U krijgt één centraal contactpunt waar u met al uw bedenkingen terecht kunt. Het maakt niet uit hoe uitgebreid uw verwachtingen ook zijn, bij ons krijgt u waar voor uw geld. Bij grote projecten wordt er altijd een uitgebreide planning opgesteld. Bij elke prijsofferte boven de 10 000 euro krijgt u ook altijd een gratis ontwerp!

Maatkasten in Limburg

Nieuwe badkamer

Je badkamer is de beste plek om tot rust te komen na een gejaagde dag. Een minimalistisch design met natuurlijke materialen is nog steeds logische keuze.

Kasten berging

Een berging moet praktisch zijn met erg veel ruimte om al je spullen een plaats te geven, daar zijn we bij Interieurwerken Cox Van overtuigd. Maar bijkomend is het wel leuk dat de stijl van je huis hier ook Terugkomt. Wij zorgen hiervoor.

Slaapkamer

Alle slaapkamers worden volledig ingericht naar de verlangens en de wensen van de klant. Interieurwerken Cox zorgt er daarnaast voor dat jullie volledig stijl zelfs tot deze kamer doorgetrokken wordt.

Keukens

Je keuken Richten we in naar uw wensen. Wij vinden het daardoor erg belangrijk om onze zo goed mogelijk klanten te leren kennen. Dit doen we telkens met een verkennend gesprek in jullie omgeving. Zo leren we je en je gezin beter kennen.